Fördelarna med den elektroniska cigaretten

Hälsofördelen med e-cigaretter över tobak

Enligt en studie av folkhälsa England är e-cigaretter cirka 95% mindre skadliga än tobak. Den första obestridliga fördelen med den se vilka e-cigg du kan köpa på Vape.se elektroniska cigaretten jämfört med den klassiska cigaretten är dess inverkan på hälsan. Även pulmonologer är överens: vaping är bättre än att röka ! Självklart måste helt stoppa nikotin vara målet att uppnås för någon ecigg, e-cigg, e cigg och e-ci, men du kommer att se, att minska nikotinförbrukningen är mycket lättare genom vaping än genom att röka ! Den elektroniska cigaretten gör det möjligt att minska lite i taget dosen av nikotin som finns i E-vätskor. Gradvis och i din egen takt kommer du att bli av med din nikotinberoende tills du helt spenderar dig själv.

Med E-cigg från Aspire, Eleaf, GeekVape, Innokin, Joytech, Lost Vape, MLife, Peoplesmoker, Sigelei, Smok, Suorin, Uwell, Vaporesso, Voopoo och Wismec passar inte mer ont i halsen och hosta ! Den elektroniska cigaretten har fördelen att ha en verklig inverkan på andningsförmågan hos tidigare rökare. Om du hostade mycket medan du röker cigaretter, bör du snabbt se din hosta regress genom att byta till vape. Genom vaping, kommer du andas bättre och bättre ! Detta är det perfekta tillfället att komma tillbaka till sporten. En annan fördel med vape jämfört med tobak: dofterna och smakerna kommer tillbaka ! Om du har förlorat mycket i lukt och smak på grund av tobak, bör övergången till e-cigaretter hjälpa dig att återfå känslor som du tidigare hade förlorat delvis.

Folkhälsa och ekologi: 2 andra styrkor av den elektroniska cigaretten

Att sluta röka är bra för dig själv, men också för andra ! Med den elektroniska cigaretten, ingen mer passiv rökning ! På terrassen, på gatan, på kvällen… passiv rökning utgör ett verkligt problem i samhället. Låt oss inte glömma, cigarettrök står för 4000 kemikalier, varav några är cancerframkallande. 1,2 miljoner människor som inte röker utsätts för passiv rökning, inklusive barn. Faktum är att 65 000 barn per år dör som ett resultat av passiv rökning. Även om ångan som avges av elektroniska cigaretter inte är fri från någon hälsorisk, det är ändå mestadels består av vatten och därför mycket mindre farligt än cigarettrök.

Den elektroniska cigaretten har också fördelen att vara mindre skadlig för planeten än cigaretter som innehåller tobak. Cigarettfimpar är en riktig plåga för miljön och speciellt för havet. En enda Rumpa kan förorena upp till 500 liter vatten ! Varje år kastas 4,300 miljarder cigarettfimpar bort, ibland i naturen när de är extremt förorenande och tar upp till 15 år att sönderfalla. Andra alarmerande siffror: cigarettrök förorenar så många som 10 dieselbilar tomgång i 30 minuter. Vape med en e-cig är mycket mer ekologisk än att röka cigaretter. Du kan även köpa organiska E-vätskor, gjorda av naturliga smaker, vegetabilisk mono propylenglykol och organisk vegetabilisk glycerin. För att undvika överkonsumtion av vape tillbehör (pod, motstånd, batterier), välj hållbart material och kom ihåg att sortera ditt avfall !

Elektronisk cigarett är ekonomisk

En annan fördel med den elektroniska cigaretten är att det är ekonomiskt ! Med mer än € 8 ett paket cigaretter, priset på tobak i Frankrike har blivit astronomiska och kommer att fortsätta att klättra. Vape är å andra sidan mycket mer ekonomiskt än tobak ! En fråga som ofta uppstår är ekvivalensen mellan mängden e-vätska och antalet cigaretter. En mödosam fråga eftersom det är svårt att ge det exakta antalet cigaretter som skulle motsvara en 10 ml flaska e-vätska.

För att beräkna förhållandet mellan mängden vätska och antalet cigaretter kommer flera faktorer att spela in. Bland dessa faktorer kan vi notera behovet av nikotin (därav vikten av att vapa en väldoserad e-vätska), motstånd (vape i subohm förbrukar mer E-vätska) men också vape-material (ju starkare kraften desto större mängd förångad e-vätska). Men även om du är en stor konsument av e-vätska och vill ha high-end vape material, vaper kostar mindre än att röka! På Nicovip erbjuder vi många billiga E-vätskor, i 10 ml men också i 50 ml, med ett brett utbud av smaker. På DIY sidan, det finns dussintals DIY smaker, PG / VG baser och tillsatser väntar på dig att göra din egen ekonomiska hem e-vätska !

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.