Hur farliga är lustgas patroner;

Efter gripanden på senare tid av människor i samband med olaglig försäljning av en läkemedelsprodukt, skrattande Gas HealthNews kontaktade pulmonologist Andreas Zachariadis att förklara vad lustgas eller hilariserande gas eller skrattgas är och hur farligt det är på Skolparty.se.

köp billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans

Den inandade gasen inhaleras vanligtvis av en ballong och går in i lungan och ersätter syre så att lungan och därför också hjärnan tillfälligt lämnas utan syre.

köp billigast lustgas i Stockholm expressleverans

Detta resulterar i en söt eufori på grund av mild hypoxi, dvs lågt syre i vår kropp, avkoppling och domningar i händer och fötter.

köp billig lustgas i Stockholm expressleverans

Då spricker användaren i skratt (därav namnet skrattar gaser).

+2

Dessa biverkningar varar vanligtvis ungefär en minut och sedan förblir användaren asymptomatisk.

Tyvärr kan vissa användare även uppleva epileptiskt anfall, svimningsepisod, arytmier eller koma upp till döden i mer extrema fall.

köp lustgas tub i Stockholm expressleverans

Om användaren tidigare har konsumerat alkohol, eller har rökt cigaretter eller andra droger, kan gasens verkan vara längre och farlig för sitt liv.

köp lustgas billigt i Stockholm expressleverans

Även om någon lider av bronkial astma eller bronkit, emfysem och andra andningssjukdomar, kan låg syresättning få dem att förvärra deras tillstånd och kräva sjukhusvistelse.

köp från lustgas butiken i Stockholm expressleverans

Människor som gör kronisk användning kan drabbas permanent skada på hjärnan på grund av demyelinering och så småningom ha permanenta neurologiska problem från gas.

köp lustgas med hemleverans i Stockholm