VPN-erbjudanden 2020

När du tänker på Cyber Monday, kan erbjudanden på VPN-tjänster inte omedelbart komma att tänka på. Men medan de flesta överväger var att få det bästa priset på en bärbar dator de har kollat, eller hur man får den billigaste telefonen eller andra hemelektronik enhet, varför inte spara en tanke på hur du kan skydda dessa enheter och din integritet?

10 bästa VPN-tjänsterna för Sverige (2022) | Gratis och betalad VPN

VPN är superanvändbara för våra alltmer internetuppkopplade liv. Om du tillbringar någon tid på alla bank-eller shopping på nätet, eller ens surfa på offentliga Wi-Fi-hotspots på din favoritkafé, kan du dra nytta av en VPN.
Vad är en VPN?

VPNS.se står för virtuella privata nätverk. En VPN tar din internetuppkoppling och gör den säkrare, genom att cloaking din Internet-aktivitet i anonymitet och hindrar dig från att spåras över webben för reklam, med din trafik avlyssnas, eller köra in skadliga webbplatser. De är också bra om du vill komma åt innehåll som blockeras i din region som du kan använda en som visas som om du är i ett annat land.

Du kan köra ett VPN på allt från din dator eller telefon, till enheter som din smart-TV, Wi-Fi-router, spelkonsol och mer, men du vill ta en titt på nedanstående erbjudanden för att haffa det bästa priset på VPN som har rätt funktioner för dig.
Hur väljer du den bästa VPN-leverantören?

Det finns mycket att tänka på när du beslutar vilken VPN-leverantör som är rätt för dig. Förutom att se till att den är tillgänglig på alla de enheter du vill köra den på, vill du också överväga tjänstens Server sort (både i antal och fysisk plats) för att säkerställa att du har en tillförlitlig anslutning och hastighet, vilka data (om någon) kommer att loggas , styrkan i den kryptering som används, användarvänlighet och kvaliteten på kundsupport. Ovanpå allt detta, måste du se till att priset är något du är bekväm att betala.

De flesta leverantörer kommer att ha en gratis testperiod eller en pengarna-tillbaka-garanti så att du kan prova dem utan att riskera dina pengar. Med detta sagt, vi har samlat upp de bästa erbjudandena nedan med den mest relevanta informationen för att hjälpa dig att göra ett informerat val.
Surfshark VPN

Surfshark VPN är en ny tjänst som redan har vunnit massiv popularitet. Den har 1000 + servrar i 60 + länder, stark kryptering, och håller inga loggar. Den har appar för stora plattformar som Android, iOS och Windows, samt smart TV-appar för Apple TV och Fire TV, spelkonsoler och mycket mer. Du kan också ansluta så många du vill med en prenumeration.

Vi väntade oss inte att Surfshark-redan en av de mest prisvärda VPN där ute-skulle släppa priserna något lägre för Black Friday, men det har! Det är för närvarande erbjuder tre fria månader med sin 2-åriga plan vilket innebär att din täckning kostar motsvarande $1,77 per månad. Det är en total besparing på 85% jämfört med att betala per månad under den tidslängden.